Op de hoogte blijven?
Volg ons op LinkedIn

RVC eCare ondersteunt u bij het up-and-running houden van uw RVC-software, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over technische updates. Bij iedere update van de RVC Medical IT Product Suite worden uw test-, acceptatie- en productieomgeving bijgewerkt, waardoor u altijd beschikt over de nieuwste functionaliteiten en beveiligingsupdates. Het remote technisch incidentmanagement is een belangrijk onderdeel van RVC eCare. In het geval van een technische storing of probleem kunt u altijd rekenen op de expertise van de RVC-specialisten. Zij bieden ondersteuning wanneer nodig, zodat u snel weer aan de slag kunt met uw RVC-producten.

Met RVC eCare heeft u de zekerheid van een betrouwbare en up-to-date omgeving voor uw RVC-producten. Zo kunt u zich focussen op het verlenen van zorg, terwijl RVC zorgt voor de correcte werking van uw RVC-producten.

Naast RVC eCare bieden wij ook RVC Clinical Worx aan. RVC Clinical Worx biedt uitkomst wanneer u ondersteuning zoekt bij het functioneel beheer van uw RVC-software.