Oplossingen op maat

De flexibiliteit van RVC Clinical Assistant biedt voor al deze situaties een standaard oplossing, waarbij onderzoekgegevens altijd aan de juiste patiënt en studie worden gekoppeld.

Voorbeelden:

  1. KNO: er is geen order of afspraak voor een onderzoek, alleen een poli-afspraak. Op basis van de anamnese bepaalt de KNO-arts of hij een onderzoek doet en welke. RVC Clinical Assistant kan simpelweg de poli-afspraak gebruiken om de werklijst te vullen
  2. Gynaecologie: voor veel patiënten is er alleen een poli-afspraak, maar sommige meer uitgebreide onderzoeken worden gepland. Per echotoestel is in te stellen welke combinatie van agenda-items op de werklijst getoond wordt.
  3. Klinische werklijst bevat opgenomen patiënten: direct te selecteren, geen planning van een onderzoek nodig (bv. voor Echo, ECG of foto).
Tergooi ziekenhuis

Dankzij de flexibele en geïntegreerde workflowondersteuning van het Enterprise PACS van RVC konden we alle beeldverwerkende specialismen eenvoudig aansluiten op het systeem. Een grote meerwaarde voor zowel de eindgebruiker als de beheerorganisatie

Eelke Toonstra
Tergooi ziekenhuis

 

 

hebben we uw interesse gewekt?