NIEUWS

7-06-2021

Mogen wij u voorstellen? Miranda Blom

Binnen het team Consultancy zal ik de rol van projectleider op me nemen, wat ook een heel breed pakket aan werkzaamheden met zich meebrengt.

 

 

Lees meer
18-05-2021

Kent u onze DICOM-camera al?

Het gebruik van fotografische beelden in ziekenhuizen neemt al jaren toe.
De meeste foto’s worden gemaakt met reguliere digitale camera’s. Deze foto’s moeten daarna handmatig van de geheugenkaart naar het patiëntdossier worden verplaatst. Een handmatige actie die erg foutgevoelig en tijdrovend is. RVC heeft de perfecte oplossing.

Lees meer
30-03-2021

Nieuwe releases : meld u aan voor ons webinar

Zoals u wellicht al gemerkt heeft is er afgelopen maand een nieuwe release van RVC Clinical Insight uitgebracht. Deze release (2020.2.1.) bevat een aantal verbeteringen en uitbreidingen. Zo mogen vanaf deze release metingen gebruikt worden voor diagnostiek en is een 50 Hz filterfunctionaliteit voor ECG-afbeeldingen toegevoegd.

Lees meer
30-03-2021

Bent u al aangesloten op TWiiN?

TWiiN maakt het proces van beelduitwisseling efficiënter en nauwkeuriger. Alle ziekenhuizen in Nederland zijn inmiddels aangemeld, maar dat betekent nog niet dat uw afdeling ook gekoppeld is. 

 

 

Lees meer
30-03-2021

Standaard verslaglegging en gebruikersgroep MDL

In samenwerking met Peter van der Schaar, MDL-arts bij het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein en voorzitter van onze MDL gebruikersgroep, en met hulp van diverse MDL-specialisten hebben we afgelopen jaar standaardverslagen voor coloscopie, gastroscopie, sondeplaatsing en ERCP ontwikkeld.

 

Lees meer
30-03-2021

Van MDD naar MDR: dit moet u erover weten

RVC Medical IT is uw leverancier voor RVC Clinical Assistant en RVC Clinical Insight. Deze producten bieden inzage in medische data en worden daardoor gezien als medisch hulpmiddel.

 

 

Lees meer
30-03-2021

Mogen wij u voorstellen? Minneke de Kuijper

Ik ben QA/RA Manager. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het managen en inrichten van het Quality Management System (QMS). Bij wijzigingen in processen zorg ik ervoor dat kwaliteit gewaarborgd wordt door de wijziging in het volledige QMS door te voeren. 

Lees meer
23-12-2020

Artificial Intelligence in combinatie met RVC Clinical Assistant

Onderzoek slokdarmkanker bij Amsterdam UMC. Artificial Intelligence (AI) biedt met krachtige algoritmes steeds meer mogelijkheden om voorspellingen te doen en daarmee hulp te bieden bij beslissingen in de zorgsector. 
 

Lees meer
1-10-2020

RVC joins NEXUS in international growth ambition

As of today, September 30th 2020, RVC Medical IT joins the international NEXUS-group in their growth path of becoming Europe’s biggest supplier of integrated healthcare solutions.

Lees meer
16-03-2020

RVC ondersteuning blijft ongewijzigd beschikbaar

Per 13 maart is RVC overgegaan op werken vanuit thuis. We hebben er voor gezorgd dat RVC telefonisch bereikbaar blijft onder het reguliere nummer en dat systemen om bij u in te bellen voor serviceverlening en voor projecten beschikbaar blijven voor alle RVC-ers (inclusief hardware-tokens en dergelijke).

Lees meer
7-11-2019

Hôpital d’Arlon selecteert RVC Clinical Assistant

Het ziekenhuis in het Waalse Arlon (Aarlen), heeft gekozen voor RVC voor ondersteuning van het complete werkproces op de afdelingen Gastro- enterologie, OK en Long.
 

Lees meer
7-11-2019

Kroon Kliniek selecteert RVC Clinical Assistant

RVC en Kroon Kliniek hebben een onlangs een contract afgesloten voor het gebruik van RVC Clinical Assitant. Bij ons kunt u terecht voor onderzoek en behandeling van maag, darm en leverklachten

Lees meer