Op de hoogte blijven?
Volg ons op LinkedIn

NIEUWS

16-05-2023

Beeld- en gegevensbeschikbaarheid dankzij continue innovatie

Inmiddels is het alweer bijna 19 jaar geleden dat Sanders overbuurman met zijn telefoon in zijn hand tegen Sander zei: "Ik heb je nieuwe werkgever aan de lijn." Dat was Ronald Ruijs, de oprichter van RVC Medical IT, die Sander aan boord wilde halen. Het bleek de start van een mooie loopbaan binnen RVC. Sander vertelt over zijn loopbaan, moderne technologieën, OAuth-standaarden en RVC Track and Trace.

Lees meer
17-04-2023

Ontdek de voordelen van de RVC DICOM camera

Werkprocessen worden dankzij de RVC DICOM camera vereenvoudigd, waardoor artsen en verpleegkundigen efficiënter werken en meer tijd overhouden voor hun patiënten.

Lees meer
14-02-2023

Digitalisering in de gezondheidszorg

Een openhartig interview met Arco de Vos over zijn visie op de ontwikkelingen in de zorg en de rol van RVC Medical IT.

Lees meer
2-02-2023

Wij introduceren u graag aan Shahriar Fazili

We zijn ontzettend blij dat Shahriar Fazili gestart is bij RVC Medical IT. Shahriar zal verantwoordelijk zijn voor het Sales- en Marketingteam. We wensen hem veel plezier in zijn nieuwe baan!

Lees meer
16-12-2022

RVC wenst u hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Namens alle collega’s van RVC wensen wij u genoeglijke feestdagen met uw dierbaren. We hopen er samen met u in 2023 weer een mooi jaar van te maken.

Lees meer
6-12-2022

Monique Bosboom benoemd tot COO bij RVC Medical IT

Monique Bosboom zal vanaf 1 januari 2023 de functie van Chief Operations Officer (COO) bij RVC Medical IT bekleden. Binnen RVC is zij sinds oktober 2017 als MT lid verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de afdeling Consultancy. In haar nieuwe rol is Monique verantwoordelijk voor alle processen waarin sprake is van direct klantcontact.

Lees meer
7-11-2022

Klantbezoeken bij eindgebruikers: "Bijzonder waardevol!"

Sinds deze zomer brengen Peter van Twuyver en Wouter Versluis bezoeken aan diverse afdelingen om het gebruik van de software en de klantwensen te inventariseren. We interviewden Peter van Twuyver over zijn eerste bevindingen van deze klantbezoeken.

Lees meer
1-11-2022

Heeft u zich al aangemeld voor de Klankbordgroep ICT?

Op 1 december vindt de Klankbordgroep ICT plaats voor onze klanten. Heeft u zich al aangemeld?

Lees meer
25-07-2022

Mogen we u voorstellen aan Sjoerd van der Wijk?

Sinds eind mei is Sjoerd bij ons in dienst gekomen als Delphi programmeur bij R&D. Inmiddels loopt Sjoerd al enkele maanden met ons mee. We stellen hem graag aan u voor!

Lees meer
27-06-2022

Wij introduceren u graag aan Leander Taelman

Ontzettend verheugd zijn wij dat Leander vandaag gestart is bij RVC Medical IT NV! Leander zal de verantwoordelijkheid op zich nemen voor de commerciële activiteiten in de Belgische markt. We stellen hem graag aan u voor en wensen hem bovenal veel plezier in zijn nieuwe rol.

Lees meer
22-06-2022

Mogen wij u voorstellen? Peter Fatels

Erg blij zijn wij met de komst van Peter in ons team! Zijn ruime werkervaring als spin in het web komt goed van pas in de rollen die hij binnen RVC vervult. Vanuit zijn rollen als projectmanagement- en salesondersteuning, zal hij veel klantcontact hebben. We stellen Peter dan ook graag aan u voor.

Lees meer
3-06-2022

Jubileumviering: Slimmere zorg door beeld en data

Op 14 november jongstleden bestond RVC Medical IT 30 jaar. We vierden dat samen met onze klanten in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Lees meer
26-04-2022

Marianne Wennekes gestart bij RVC Medical IT

We zijn verheugd dat Marianne Wennekes eerder deze maand bij ons is gestart als technisch schrijver binnen het Research & Development team. Haar ruime schrijfervaring gaat zij inzetten voor het schrijven van de handleidingen voor de productsuite van RVC.

Lees meer
17-02-2022

Laurentius ziekenhuis kiest RVC Clinical Assistant voor Oogheelkunde

Het Laurentius Ziekenhuis kiest RVC Medical IT als nieuwe leverancier voor het beeld- en datamanagementsysteem voor de afdeling Oogheelkunde. Hiermee zetten zij een belangrijke stap bij het continueren van de digitalisering van zorgprocessen binnen de afdeling Oogheelkunde.

Lees meer
15-11-2021

RVC Medical IT viert 30e verjaardag!

Een heuglijk moment: RVC Medical IT bestaat 30 jaar! Ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis staan we samen met onze klanten en medewerkers stil bij onze geschiedenis, waar we nu staan en blikken we vooruit op de toekomst.

Lees meer
14-10-2021

Oplossing voor Beeldmanagement Tandheelkunde

Onlangs vond de ceremoniële ondertekening plaats van de samenwerkingsovereenkomst tussen het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en RVC Medical IT B.V. (RVC) voor het leveren en implementeren van een nieuw beeldmanagementsysteem en Vendor Neutral Archive (VNA).

Lees meer
24-06-2021

Nieuw: RVC Clinical Worx!

Kent u ons nieuwe product RVC Clinical Worx al? Hierbij maakt u maandelijks gebruik van een van onze kundige consultants bij u op locatie. In deze nieuwsbrief leggen we uit hoe het werkt.

Lees meer
24-06-2021

RVC VNA+: Veilig en efficiënt beheer van medische gegevens

Als revalidatiekliniek heb je te maken met ontzettend veel data: dagelijks wordt een breed scala aan gegevensformaten verwerkt, waaronder talloze patiënten-cd's, doktersbrieven, opdrachten en bevindingen.

Lees meer
30-03-2021

Bent u al aangesloten op TWiiN?

TWiiN maakt het proces van beelduitwisseling efficiënter en nauwkeuriger. Alle ziekenhuizen in Nederland zijn inmiddels aangemeld, maar dat betekent nog niet dat uw afdeling ook gekoppeld is.

Lees meer
30-03-2021

Standaard verslaglegging en gebruikersgroep MDL

In samenwerking met Peter van der Schaar, MDL-arts bij het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein en voorzitter van onze MDL gebruikersgroep, en met hulp van diverse MDL-specialisten hebben we afgelopen jaar standaardverslagen voor coloscopie, gastroscopie, sondeplaatsing en ERCP ontwikkeld.

Lees meer
30-03-2021

Van MDD naar MDR: dit moet u erover weten

RVC Medical IT is uw leverancier voor RVC Clinical Assistant en RVC Clinical Insight. Deze producten bieden inzage in medische data en worden daardoor gezien als medisch hulpmiddel.

Lees meer
23-12-2020

Artificial Intelligence in combinatie met RVC Clinical Assistant

Onderzoek slokdarmkanker bij Amsterdam UMC. Artificial Intelligence (AI) biedt met krachtige algoritmes steeds meer mogelijkheden om voorspellingen te doen en daarmee hulp te bieden bij beslissingen in de zorgsector.

Lees meer