?>
Op de hoogte blijven?
Volg ons op LinkedIn
2-02-2023

We introduceren u graag aan shahriar fazili

We zijn ontzettend blij dat Shahriar gisteren is gestart bij RVC Medical IT. Shahriar zal verantwoordelijk zijn voor het Sales- en Marketingteam. In deze introductie stellen we hem graag aan u voor en wensen we hem ontzettend veel plezier in zijn nieuwe uitdaging. 

Shahriar.jpgShahriar, welkom in ons team! Wil je jezelf voorstellen?

Mijn naam is Shahriar Fazili (52) en ik woon samen met mijn vrouw Linda en 2 zonen Reza (20) en Kian (16) in Woudenberg. In mijn vrije tijd speel ik graag tennis, padel en gitaar.

Waar ga je je op richten binnen RVC? 

Binnen RVC word ik Manager Sales en Marketing. Ik heb heel veel zin om samen met het team ziekenhuizen te bezoeken en onze relaties te helpen bij de uitdagingen waar zij tegenaan lopen. 

Wat voor werkervaring breng je mee?

Ik heb in mijn loopbaan voor meerdere applicatieleveranciers gewerkt, altijd vanuit een commerciële rol en met een focus op de zorgmarkt. De laatste tien jaar heb ik mij steeds meer gericht op software ten behoeve van het primaire zorgproces. Denk hierbij aan oplossingen voor het elektronisch patiëntendossier, beeldvormende technieken en digitale gegevensuitwisseling. Deze kennis biedt een mooie basis voor de samenwerking met de collega’s en relaties van RVC Medical IT.

Hoe vind je het om aan de slag te gaan bij RVC?

Ik kijk er enorm naar uit om met het hele team een actieve bijdrage te gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van RVC Medical IT!