Op de hoogte blijven?
Volg ons op LinkedIn
3-06-2022

Jubileumviering: Slimmere zorg door beeld en data

 

Nieuwsbrief Header 30 jaar.png

Op 14 november jongstleden bestond RVC Medical IT 30 jaar. Het was fantastisch om dat samen met onze klanten gisteren te vieren in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Joost van Geijn startte het feestelijke programma met een korte presentatie over de ontwikkelingen binnen RVC. Daarna volgde het programma met twee key-note speakers. Laurens de Groot, klinisch informaticus en teamleider zorg bij het Radboudumc, blikte in zijn presentatie terug op het verleden, heden en de toekomst van beeldmanagement. Vervolgens sprak Frank van Berkel, boardroom adviseur en partner bij bureau Morgens, over de toekomst van de gezondheidszorg in zijn speech “De zeven ‘Zorg voor Morgen’ ontwikkelingen”. Aansluitend genoten we van een feestelijke borrel en walking dinner op een wel heel bijzondere locatie: het Perron Orient Express.  

Marc Sterenberg: “Gisteren vierde RVC zijn 30-jarig jubileum. Dagelijks worden medisch diagnostische gegevens van duizenden patiënten in Nederland, Duitsland en België vastgelegd en beoordeeld met het softwareportfolio van RVC. Een portfolio dat met recht betekenis geeft aan de term “ziekenhuisbreed beeld- en datamanagement”. Een  indrukwekkend resultaat waarop we bijzonder trots zijn. Dank aan alle medewerkers voor hun bijdrage hieraan. En dank ook aan alle zorgverleners die bij hun specialistische onderzoeken vertrouwen op de software van RVC.”

Ter gelegenheid van ons 30-jarig jubileum maakte wij vorig jaar onderstaande video met onze klanten: