24-06-2021

Mogen wij u voorstellen? Levon Minasjan

Levon, vertel eens iets over jezelf!

Mijn naam is Levon Minasjan. Ik ben 44 jaar oud en woon met mijn vrouw en twee kinderen in Leusden. Ik besteed de meeste vrije tijd aan mijn kinderen. We fietsen graag samen, zwemmen vinden we ook erg leuk. En uiteraard staan er uitstapjes naar attractieparken gepland, nu dat gelukkig weer kan. Ondertussen probeer ik fit te blijven door te sporten. Als er nog ruimte is lees ik graag en schaak ik online. Oh ja, nog een hobby: BBQ-en. Gelukkig kunnen we weer vrienden, familie, buren en collega’s uitnodigen om gezellig samen te genieten.

Interview Levon.jpgWat doe je bij RVC?

Ik ben technisch consultant. Na een intensief inwerktraject voer ik nu zelfstandig projecten uit bij verschillende klanten, uiteraard onder toezicht van een supervisor. Ik help klanten met de implementatie en configuratie van nieuwe onderdelen van RVC Clinical Assistant. Verder help ik ze met het oplossen van problemen in bestaande omgevingen. 
Ik heb jarenlang gewerkt bij IT-leveranciers als systeem- en netwerkbeheerder. Het werk wat ik nu doe bij RVC is totaal anders dan ik gewend ben. Ik vind RVC Clinical Assistant een enorm leuke en uitdagende applicatie waarmee ik zowel de breedte als de diepte in kan gaan.

Bij RVC heb ik een warme ontvangst gehad. Ondanks het remote/online werken vanwege Covid 19 beperkingen, voel ik mij goed geïntegreerd in het bedrijf. Ik kan niet wachten tot de eerste borrel met de collega’s. 

--

 

Mogen wij u voorstellen? Miranda Blom

Miranda, welkom bij RVC! Kun je ons iets meer over jezelf vertellen?

Ik ben Miranda Blom, 34 jaar, en kom uit het prachtige Ede. Daar woon ik samen met mijn vriend en 2 konijnen in een appartement in het centrum. We hoeven echter nog maar een maandje te wachten tot we de sleutel krijgen van ons nieuwe huis. Ook in Ede, maar nog meer in de bossen en bij de prachtige Ginkelse hei. Buiten het werk vind je me met vrienden op het terras (nu door Corona iets minder) en ga ik zo vaak als mijn budget het toelaat op reis. Ook wandel graag op de Veluwe.

beeld_interview_Miranda.pngWat ga jij doen bij RVC?

Binnen het team Consultancy zal ik de rol van projectleider op me nemen, wat ook een heel breed pakket aan werkzaamheden met zich meebrengt. Eerst ga ik me vooral inwerken en mensen leren kennen. Voor mij is dit nieuwe software, een nieuwe branche en een heel leuk nieuw team. 
Ik heb veel zin om aan de slag te gaan bij RVC en weer veel nieuwe dingen te leren. Tot nu toe bevalt het prima en ben ik zeer goed ontvangen door de leuke collega's die ik ook op afstand een beetje kan leren kennen.

Wat deed je voor je bij RVC terecht kwam?

Oorspronkelijk heb ik de Hogere Hotelschool in Leeuwarden gedaan, maar tijdens mijn carrière ben ik steeds meer in de IT terecht gekomen. In mijn laatste functie was ik Technisch Projectmanager bij Team ITG (voormalig e-Village), waar ik op een maand na 7 jaar heb gewerkt.  Zij maken software voor marketing automation en ik zorgde voor implementaties, koppelingen met andere systemen en de functionele beschrijvingen van maatwerk en innovaties. 

--

Mogen wij u voorstellen? Simone van den IJssel

Simone, welkom bij RVC! Vertel eens iets over jezelf

Mijn naam is Simone van den IJssel en ik ben 55 jaar jong. Ik woon in een hobby-boerderij in Hagestein (ongeveer 15 km ten zuiden van Utrecht) en ben 28 jaar getrouwd met Casper. Wij hebben een zoon die studeert om applicatie-ontwikkelaar te worden. Mijn hobby's zijn wedstrijdgericht paardrijden en het lezen van waargebeurde verhalen. Paardrijden doe ik op hoog niveau en dat betekent dagelijks trainen. Mijn doel is om het allerhoogste niveau volgend jaar te kunnen behalen. Het is een mooie uitdaging om als amateur bij de top van de professionals te rijden.

foto Simone.jpgWat doe je precies bij RVC? 

Ik werk twee dagen per week bij RVC als controller. Ik ben verantwoordelijk voor de rapportages en analyses, maar ook overige financieel en HR-gerelateerde zaken zoals fiscaliteiten en pensioenen pak ik op. 

Wat heb je gedaan voor je bij RVC kwam? 

Mijn achtergrond als (internationale) controller is zeer divers, zowel qua cultuur als inhoudelijk: maritieme branche, bouwbranche, assemblage branche. Op diverse niveaus heb ik ervaring op mogen doen, van werkvloer tot aan Group Controlling. Deze kennis breng ik graag bij RVC in praktijk. De IT branche is nieuw voor mij en vind ik zeer leerzaam en interessant. Ik hoop mijn rijke en brede ervaring uit voorgaande dienstverbanden toe te kunnen passen bij RVC. 

Wat vind je ervan om bij RVC te werken?

In de korte tijd die ik nu werkzaam ben voor RVC, zie ik dat de teamspirit, het positivisme en de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Het is een bedrijf wat bij mij past en waar ik trots op ben om onderdeel van uit te mogen maken.