7-06-2021

Mogen wij u voorstellen? Miranda Blom

 

Miranda, welkom bij RVC! Kun je ons iets meer over jezelf vertellen?

Ik ben Miranda Blom, 34 jaar, en kom uit het prachtige Ede. Daar woon ik samen met mijn vriend en 2 konijnen in een appartement in het centrum. We hoeven echter nog maar een maandje te wachten tot we de sleutel krijgen van ons nieuwe huis. Ook in Ede, maar nog meer in de bossen en bij de prachtige Ginkelse hei. Buiten het werk vind je me met vrienden op het terras (nu door Corona iets minder) en ga ik zo vaak als mijn budget het toelaat op reis. Ook wandel graag op de Veluwe.

beeld_interview_Miranda.pngWat ga jij doen bij RVC?

Binnen het team Consultancy zal ik de rol van projectleider op me nemen, wat ook een heel breed pakket aan werkzaamheden met zich meebrengt. Eerst ga ik me vooral inwerken en mensen leren kennen. Voor mij is dit nieuwe software, een nieuwe branche en een heel leuk nieuw team. 
Ik heb veel zin om aan de slag te gaan bij RVC en weer veel nieuwe dingen te leren. Tot nu toe bevalt het prima en ben ik zeer goed ontvangen door de leuke collega's die ik ook op afstand een beetje kan leren kennen.

Wat deed je voor je bij RVC terecht kwam?

Oorspronkelijk heb ik de Hogere Hotelschool in Leeuwarden gedaan, maar tijdens mijn carrière ben ik steeds meer in de IT terecht gekomen. In mijn laatste functie was ik Technisch Projectmanager bij Team ITG (voormalig e-Village), waar ik op een maand na 7 jaar heb gewerkt.  Zij maken software voor marketing automation en ik zorgde voor implementaties, koppelingen met andere systemen en de functionele beschrijvingen van maatwerk en innovaties.