Op de hoogte blijven?
Volg ons op LinkedIn
22-06-2022

Mogen wij u voorstellen? Peter Fatels

Erg blij zijn wij met de komst van Peter in ons team! Zijn ruime werkervaring als spin in het web komt goed van pas in de rollen die hij binnen RVC vervult. Vanuit zijn rollen als projectmanagement- en salesondersteuning, zal hij veel klantcontact hebben. We stellen Peter dan ook graag aan u voor. 

Peter, vertel eens iets over jezelf!

MFamilie Fatels Fernandez.jpgijn naam is Peter Fatels, geboren op 07-08-1960 in Heemskerk.  In Oktober 1989 ben ik getrouwd met Arancha Fernández en ondertussen hebben we 3 zonen, David 26 jaar, Marco 24 jaar en Jaime 20 jaar. Sinds 1993 wonen we in Maartensdijk, gelegen tussen Utrecht en Hilversum.

Arancha komt uit Madrid, dus komen we gelijk op één van mijn hobby’s, Spanje: Zon, Zee, tapas en een rode wijn maakt mij nog gelukkiger 😊. Andere hobby’s zijn Tennis en sinds kort ook Pádel. Marco is gehandicapt en op donderdag heeft hij tennisles in Zeist. Ik help dan ook met de les, variërend van aanspelen tot ballen bij de buren zoeken.

Welke functies vervul je bij RVC?

Ik begin met twee petten op bij RVC, gedeeltelijk projectmanagement en een deel Sales. Dit zal, zodra dat kan, Sales worden. Voornaamste zal zijn het ontlasten van de Sales, zodat zij bij de klant kunnen zijn. Voordeel van dat het nu een dubbel functie is dat je de knelpunten tussen beide afdelingen gaat meemaken. Hopelijk kan ik ze dan minder knellend maken. 

Wat voor werkervaring breng je mee?

Ik ben als automonteur begonnen, via wit en bruingoed verkoop, eigen onderneming in het afwerken van drukwerk, PC verkoop aan consumenten ben ik 13 jaar geleden bij Fujitsu op de servicedesk gekomen. Na een jaar vervolgde ik mijn loopbaan op de Salesdesk. Daar ondersteunden wij als Salesdesk de accountmanagers, distributeurs en eindklanten, voornamelijk ministeries. Als een spin in het web van offerte tot order. Het laatste jaar heb ik gewerkt als Sales Support/Back Office bij SJ-Solutions, specialist op het gebied storage, computing, back-up, archivering en virtualisatie. Eén van de grootste channel accounts van Fujitsu. Daar heb ik een jaar mogen werken met Profit van AFAS. Dit komt weer mooi van pas bij RVC.

Hoe vind je het om aan de slag te gaan bij RVC?

Daar bij ons nagenoeg het hele gezin een medische achtergrond heeft trok RVC mij erg aan. Lijkt mij een mooie combi van IT en de medische wereld. Hopelijk kan ik hier een rol in spelen.

Opvallend is de sfeer in het bedrijf, informeel en open. Leuk!