Op de hoogte blijven?
Volg ons op LinkedIn
6-12-2022

Monique bosboom benoemd tot coo bij RVC Medical IT

 

Monique Bosboom zal vanaf 1 januari 2023 de functie van Chief Operations Officer (COO) bij RVC Medical IT bekleden. Binnen RVC is zij sinds oktober 2017 als MT lid verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de afdeling Consultancy. In haar nieuwe rol is Monique verantwoordelijk voor alle processen waarin sprake is van direct klantcontact.

RVC ontwikkelt, implementeert en ondersteunt beeldmanagement oplossingen voor (academische) ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra en diagnostische centra. Dankzij onze software kunnen  artsen, verpleegkundigen en andere medische professionals sneller en efficiënter werken. Hierdoor kunnen zij meer aandacht geven aan hun patiënten.  

Monique kijkt er naar uit om haar visie op dienstverlening verder vorm te geven. Door een versterking van de banden met onze klanten, verandert onze relatie met klanten in een partnership.

Monique Bosboom, Chief Operations Officer bij RVC: “Naar aanleiding van het RVC Evaluatieonderzoek hebben we ronde tafelgesprekken georganiseerd. Dit is één van de initiatieven om dichterbij onze klanten te staan. Ik vind het ontzettend belangrijk dat we goed naar onze klanten luisteren en nog beter begrijpen wat zij nodig hebben. Dit initiatief geven we volgend jaar een vervolg. Zo ontstaat een partnership waar zowel onze klanten als wij zelf de vruchten van kunnen plukken.”

Joost van Geijn, Algemeen Directeur RVC: “Met de aanstelling van Monique als COO kan RVC een volgende stap maken in integrale dienstverlening aan onze klanten. Ik kijk enorm uit naar de verdere samenwerking met Monique.”

Marc Sterenberg, Commercieel Directeur RVC: “In de afgelopen jaren heeft Monique succesvol leiding gegeven aan het Consultancy team. Deze nieuwe stap stelt ons nog beter in staat alle operationele processen goed op elkaar af te stemmen, waardoor onze klanten kunnen rekenen op een optimaal eindresultaat. Als Commercieel Directeur richt ik mij verder op de internationale expansie van RVC.”