?>
Op de hoogte blijven?
Volg ons op LinkedIn
24-06-2021

Nieuw: RVC Clinical Worx!

RVC maakt uw werk graag makkelijker. Het is soms best een uitdaging om op de hoogte te blijven van nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden van onze software, zeker in deze hectische tijden.  Natuurlijk, er zijn handleidingen en we organiseren webinars waarin we u door middel van een demo meenemen in releases van onze software. Maar soms is er net wat meer nodig.
Daarom introduceren wij RVC Clinical Worx, waarbij één van onze ervaren consultants elke maand een dag bij u op locatie komt en u helpt het beste uit onze producten te halen. Denk hierbij aan het ondersteunen van uw beheerders, maar ook aan het geven van tips en tricks aan de eindgebruiker. 
We kijken of onze producten nog voldoende aansluiten bij uw werkprocessen en helpen u nieuwe functionaliteiten te implementeren die processen prettiger laten verlopen. Daarnaast kunnen we ook trainingen verzorgen. 

Het Gelre ziekenhuis werkt al met deze ondersteuning. Robert Dragt, Functioneel beheerder:
“Toen ik in 2018 startte als functioneel beheerder miste ik kennis over RVC Clinical Assistant. We zijn toen een traject ingegaan waarbij consultant Patrick van Eck op regelmatige basis bij ons op locatie aanwezig was om te helpen met allerhande zaken. In het begin gaf hij ons veel training, later ging het steeds vaker over het oplossen van problemen en wensen. 
Een concreet voorbeeld is de afdeling waar vaatecho’s worden gemaakt. We wilden graag dat de waardes van structured reports automatisch in het verslag werden opgenomen. Met hulp van Patrick is dat gelukt. Ook hadden we in ons Duizeligheidscentrum behoefte aan speciale verslaglegging. Doordat Patrick bij besprekingen aan tafel zat, hebben we dit op efficiënte wijze voor elkaar gekregen. Je hoort meteen wat er technisch wel en niet mogelijk is en mist daardoor de spreekwoordelijke ruis op de lijn.”

Hoe werkt RVC Clinical Worx in de praktijk?

U neemt RVC Clinical Worx af voor minimaal één jaar. Vervolgens plannen we samen een vast moment in de maand waarop de consultant bij u op locatie komt. U bepaalt zelf de werkzaamheden die de consultant op die dag gaat doen. 
 

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over RVC Clinical Worx? 

Neem contact op met uw accountmanager via sales@rvc.nl