30-03-2021

Nieuwe releases : meld u aan voor ons webinar

Zoals u wellicht al gemerkt heeft is er afgelopen maand een nieuwe release van RVC Clinical Insight uitgebracht. Deze release (2020.2.1.) bevat een aantal verbeteringen en uitbreidingen. Zo mogen vanaf deze release metingen gebruikt worden voor diagnostiek en is een 50 Hz filterfunctionaliteit voor ECG-afbeeldingen toegevoegd. 
Met gepaste trots laten we u weten dat op basis van deze wijzigingen de CE classificatie van RVC Clinical Insight is gewijzigd van een medisch hulpmiddel klasse I naar een medisch hulpmiddel klasse IIa.

Ook van RVC Clinical Assistant is recent een nieuwe versie uitgebracht. Naast probleemoplossingen zitten hierin veel nieuwe functionaliteiten en verbeteringen, zoals het configureerbaar maken van bestandsnamen bij export, verbeterde sorteermogelijkheden van objecten en een meer uitgebreide ondersteuning voor het importeren van 3D formaten. 

Op dinsdag 13 april organiseren we een webinar rondom de nieuwe releases. 
We praten u volledig bij over zowel RVC Clinical Assistant als RVC Clinical Insight en tonen aan de hand van een demo de nieuwste functionaliteiten. Uiteraard krijgt u ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Stuur een mail naar communicatie@rvc.nl om u aan te melden voor dit gratis webinar op dinsdag 13 april om 11.00 uur. We zorgen dan dat u voor aanvang van het webinar de link ontvangt om deel te nemen.