Op de hoogte blijven?
Volg ons op LinkedIn
17-04-2023

Ontdek de voordelen van de RVC dicom camera op het wcs wondcongres

Op 18 april zijn wij voor het eerst aanwezig op het WCS Wondcongres. Bent u daar ook? Tijdens dit congres laten we u graag de integrale diagnostiek mogelijkheden van onze software zien voor dermatologie, wond- en huidzorg. 

Ook nemen we onze RVC DICOM camera mee naar het Wondcongres. Werkprocessen worden dankzij de RVC DICOM camera vereenvoudigd, waardoor artsen en verpleegkundigen efficiënter werken en meer tijd overhouden voor hun patiënten. Wij vertellen daar graag meer over en tonen onze oplossingen voor beeld- en datamanagement. 

De toepassing van de RVC DICOM camera in Anna ziekenhuis

Vorig jaar interviewden wij Anneke van den Hurk, MICT in Anna Ziekenhuis. De afdeling Wondverpleegkunde was eind juli live gegaan met de RVC DICOM camera's. Anneke: "Die draaien als een tierelier en de afdeling is helemaal in euforische stemming. Iedereen is daar erg enthousiast over de camera's." De workflow van de wondverpleegkundigen wordt dankzij de RVC DICOM camera's goed ondersteund. Hierdoor kunnen ze veel efficiënter werken. 

Lees hier hoe de afdeling Wondverpleegkunde de camera's gebruikt.

Bent u niet in de gelegenheid om op 18 april aanwezig te zijn bij het Wondcongres? Schroom dan niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende afspraak bij u op locatie. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden van onze software en camera te demonstreren. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons via 033 205 65 65 of sales@rvc.nl.