?>
Op de hoogte blijven?
Volg ons op LinkedIn
27-06-2022

We introduceren u graag aan Leander Taelman

Ontzettend verheugd zijn wij dat Leander vandaag gestart is bij RVC Medical IT NV! Leander zal de verantwoordelijkheid op zich nemen voor de commerciële activiteiten in de Belgische markt. We stellen hem graag aan u voor en wensen hem bovenal veel plezier in zijn nieuwe rol. 

Leander, leuk dat je er bent! Zou je jezelf willen voorstellen?

Foto Leander.jpgMijn naam is Leander, ik ben 40 jaar en woonachtig in Roeselare. Ik woon er samen met mijn vrouw Annelies en heb 2 kindjes Amber (7 jaar) en Tibe (4 jaar).

In mijn vrije tijd hou ik van lekker eten. Ik hou er van om lekker te eten in een goed restaurant of zelf uitgebreid te koken voor vrienden en familie. Daarnaast ben ik ook bezig met sporten. Ik ben verliefd op de bergen. In winter hou ik ervan om berg af te skiën, in de zomer geniet ik van een bergwandeling. Helaas zijn er in België geen bergen, dan vul ik mijn vrije tijd met padel.

Waar ga je je op richten binnen RVC? 

Ik word binnen RVC verantwoordelijk voor sales in de Belgische markt. Mijn taak bestaat erin om contact te onderhouden met Belgische klanten en om RVC te laten groeien binnen de Belgische markt. 

Wat voor werkervaring breng je mee?

In mijn professionele leven heb ik altijd in een commerciële functie gewerkt, waarvan meer dan 10 jaar in de medical devices en software ter ondersteuning van (medische) processen. Vanuit mijn ervaring vanuit Olympus rond beeldverwerking en Cantel rond infectiepreventie in de endoscopiewereld, hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen bij de activiteiten van RVC.

Hoe vind je het om aan de slag te gaan bij RVC?

Ik kijk er naar uit om bij RVC aan de slag te gaan. Ik vind het een zeer leuke en informele sfeer. Het gevoel zat onmiddellijk goed in mijn contacten met de medewerkers.