Op de hoogte blijven?
Volg ons op LinkedIn

Livegang

“Ik kan zeggen dat het werken in de praktijk met RVC Clinical Assistant goed verloopt. Het is een soepele overgang geweest, ook tijdens de livegang. Zelf ben ik niet aanwezig geweest op de avond dat alles werd omgezet, maar ik begreep dat alles naar omstandigheden goed verlopen is. Heel sporadisch heb ik nog een foutmelding, wat nog even onderzocht wordt hoe dat nu komt.”

RVC Clinical Assistant

“We zijn erg blij dat we voor de two-study lay-out gekozen hebben. We merken dat RVC Clinical Assistant een stuk sneller werkt dan ons vorige systeem. Het aanklikken van beelden in RVC Clinical Assistant werkt erg snel en alle beelden zijn heel snel oproepbaar. Dat is heel prettig bij de OCT-scans en het gezichtsveldonderzoek. Dankzij de two-study lay-out hoeven we bovendien niet duizend keer te klikken om de twee laatste onderzoeken naast elkaar te krijgen. Dat is binnen de oogheelkundige praktijk het meest relevant, om de laatste beelden naast elkaar te hebben. Natuurlijk hebben we altijd een mogelijkheid om nog een ander beeld op te roepen daarbij. Ook mijn collega’s vinden dat de voornaamste positieve punten.”

“Daarnaast ben ik heel tevreden over de RVC-DICOM camera. Dat gaat ontzettend snel en het is heel prettig te ervaren dat beelden direct in RVC Clinical Assistant staan. Daar ben ik tevreden mee. Het is erg praktisch en zo makkelijk ingesteld dat het eigenlijk iedereen moet lukken om daarmee aan de slag te gaan.”

Samenwerking 

“Het was prettig dat we regelmatig een overleg gepland hadden. In deze overleggen werden veel ICT-zaken besproken. Hoewel ik daar niet iedere keer evenveel inbreng kon leveren, was er wel de mogelijkheid om vragen aan elkaar te stellen.”

“Tijdens de functionele kick-off werd veel ingezoomd op alle mogelijke functionaliteiten van RVC Clinical Assistant. Binnen de software is heel veel mogelijk. Een aandachtspunt hierbij is dat je dit pas begrijpt, zodra je met de software aan de slag gaat. Voor de livegang is het lastig te plaatsen wat je waarvoor gebruikt.”

Inmiddels heeft de afdeling Oogheelkunde een mooie start met RVC Clinical Assistant gemaakt. Een complex specialisme, waar veel verschillende modaliteiten en specifieke apparatuur gebruikt worden. We zijn blij dat de eerste signalen van oogartsen positief zijn en de RVC DICOM-camera goed bevalt.