Testco├Ârdinator

Als tester breng je de kwaliteit en de risico’s van onze software in kaart. Dat geldt voor al onze software, ook de componenten die minder uitgebreid gedocumenteerd zijn. 

Bekijk vacature

Accountmanager

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van bestaande klanten en het binnenhalen van nieuwe klanten in Nederland. Je bent veel onderweg voor klantafspraken en je bezoekt regelmatig beurzen en netwerkbijeenkomsten. Dit zorgt ervoor dat je zeer goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen in de markt. Je weet als geen ander de klantbehoefte vast te stellen, bent op de hoogte van productontwikkelingen, maar ook de concurrentie hou je goed in de gaten.

Bekijk vacature

Service Consultant

Als service consultant kom je in een klein en hecht team te werken en heb je voornamelijk contact met beheermedewerkers van onze klanten; dat kunnen ICT systeembeheerders, werkplekbeheerders, functioneel beheerders van onze applicatie of medewerkers medische techniek zijn. Het contact kan zowel telefonisch als per mail zijn en via VPN kijk je mee in de systeemconfiguratie en logging van het systeem bij de klant. 

Bekijk vacature

Technisch Consultant

Als Technisch Consultant ben je verantwoordelijk voor de technische inrichting en installatie van onze software bij ziekenhuizen en ZBC’s. Je bent gesprekspartner voor de IT-specialisten van het ziekenhuis en configureert de benodigde koppelingen met beeldapparatuur. Naast deze projectwerkzaamheden, bied je (roulerend) 2e lijns ondersteuning aan onze klanten en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van het team en RVC.

Bekijk vacature