Technical Test Engineer

Als Technical test engineer ben jij verantwoordelijk het testen van zowel de back-end als de front-end van onze applicaties. Je maakt deel uit van een professioneel R&D (scrum) team dat bouwt aan kwalitatief hoogwaardige, medische software. Onze software sluit nauw aan bij de behoefte van onze klanten en voldoet aan alle wetgeving voor medische applicaties.

Bekijk vacature

Administratief Medewerker Sales

Als Administratief Medewerker Sales verzorg je de offertetrajecten voor onze medische software. Onze klanten zijn zowel de academische en regionale ziekenhuizen als andere zorginstellingen in Nederland, België en Duitsland. De Accountmanagers leggen het eerste contact waarna in een volgende fase de Sales Consultant bij het traject betrokken wordt. Hebben die gesprekken een positieve uitkomst? Dan ben jij aan zet.

Bekijk vacature

Technisch Consultant

Als Technisch Consultant ben je verantwoordelijk voor de technische inrichting en installatie van onze software bij ziekenhuizen en ZBC’s. Je bent gesprekspartner voor de IT-specialisten van het ziekenhuis en configureert de benodigde koppelingen met beeldapparatuur. Naast deze projectwerkzaamheden, bied je (roulerend) 2e lijns ondersteuning aan onze klanten en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van het team en RVC.

Bekijk vacature

Full Stack Developer

Als Full Stack Developer ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van zowel de back-end als de front-end van onze applicaties. Je maakt deel uit van een professioneel R&D (scrum) team dat bouwt aan kwalitatief hoogwaardige, medische software. Onze software sluit nauw aan bij de behoefte van onze klanten en voldoet aan alle wetgeving voor medische applicaties.

Bekijk vacature