Marketing Communicatie Specialist (0,7 fte)

Functie-omschrijving

Als marketing communicatie specialist zit je vol met goede ideeën om RVC zowel online als offline onder de aandacht te brengen bij onze doelgroep. Deze doelgroep bestaat voornamelijk uit ziekenhuizen, klinieken en diagnostische instellingen. 
Het is een zelfstandige functie waarbij je deel uitmaakt en samenwerkt met de collega’s binnen het Sales en Marketingteam. 
Jij zorgt ervoor dat onze Accountmanagers makkelijk in contact kunnen komen met een geïnformeerde doelgroep en zo ondersteun je hen in het behalen van de commerciële doelstellingen. Daarnaast lever je content voor onze site en ben je actief bezig met Social Media. Door jouw kennis van Social Media breng je RVC Medical IT ook actief onder de aandacht bij potentiele nieuwe collega’s. Heb je gevoel voor commercie en word jij enthousiast van marketing en communicatie? Dan is deze vacature iets voor jou! 

Wat ga je doen? 

Je ressorteert rechtstreeks onder de Commercieel Directeur. In overleg met hem stel je jaarlijks een marketing en communicatieplan op. Dit plan bevat concrete doelen en middelen om die doelen te bereiken. Je kunt voor het bereiken van die doelen gebruik maken van een breed scala aan middelen . Wat je inzet bepaal je zelf aan de hand van jouw originele ideeën.

Je geeft uitvoering aan het plan en draagt zorg voor alle interne en externe markt communicatie. Je bent verantwoordelijk voor het regelmatig verschijnen van onze nieuwsbrief en haalt content hiervoor op binnen én buiten de organisatie. Aan jou de uitdaging om van iedereen de benodigde informatie te krijgen! Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een juiste segmentatie van contacten binnen ons CRM systeem (AFAS Profit) zodat we gerichte mailings kunnen versturen aan een geïnteresseerde doelgroep.

Je  zorgt ervoor dat alle communicatie tip top in orde is. Voor de herkenbaarheid hebben we vorig jaar in samenwerking met ons reclamebureau een volledig nieuwe huisstijl ontwikkeld. Je past deze huisstijl toe binnen de marketing tools en ziet erop toe dat dit consequent gebeurt. 

Je bent nauw betrokken bij onze deelname aan diverse vakbeurzen en ondersteunt onze aanwezigheid daar. Je genereert “traffic” en zorgt voor de eerste opvolging van de contacten. 

Je bent verantwoordelijk voor de content van onze website en weet deze te optimaliseren voor diverse search engines. 
Vanzelfsprekend heb je ervaring met Social Media en weet je deze op een juiste manier in te zetten. 

Wat breng je mee? 

Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en met oog voor detail. Je hebt een vlotte pen, het schrijven van artikelen en nieuwsbrieven gaat je goed af en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Je bent bedreven in PowerPoint en hebt gevoel voor grafische vormgeving. Je legt makkelijk contact en ook intern weet je de juiste mensen te mobiliseren. Vanzelfsprekend heb je een commerciële mindset. Affiniteit met ons product en de zorg is vanzelfsprekend. 
 
Op jouw cv staat: 

 • Een afgeronde opleiding NIMA A of vergelijkbaar 
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een vereiste. 
 • Ervaring met software of ICT in een business-to-business markt is een pre.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en goede beheersing van de Engelse en/of Duitse taal in woord en geschrift is een pre. 
 • Goede beheersing van de diverse social media.
 • Ervaring met Afas Profit is een pre. 

Wat bieden wij? 

RVC Medical IT B.V. is een gezond, dynamisch bedrijf waar 65 medewerkers in binnen- en buitenland elke dag weer gepassioneerd bezig zijn met het verbeteren van de zorg. 
Bij RVC wordt rekening gehouden met je persoonlijke situatie; thuiswerken behoort tot de mogelijkheden en jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk. Daarom wordt er jaarlijks budget vrijgemaakt om te investeren in jouw groei d.m.v opleidingen en trainingen. 

Wat kun je verder van ons verwachten?

 • Je maakt deel uit van een enthousiast en gepassioneerd team. 
 • Een prima salaris, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Een functie voor 24 tot 28 uur per week. Flexibel te verdelen over de week. 
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een prima reiskostenvergoeding, uitstekende pensioenregeling met eigen pensioenadviseur en mogelijkheid tot deelname aan diverse collectieve verzekeringen. Een laptop en telefoon van de zaak.
 • Elke dag een gezamenlijke lunch. 
 • Een gedegen inwerktraject bestaande uit diverse introductietrainingen om onze software te leren kennen
 • Regelmatig borrels, teamuitjes en gezellige etentjes om onze successen te vieren
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan onze RVC-hardloopgroep inclusief coach en deelname aan wedstrijden.
 • RVC bevindt zich aan de A1 op drie minuten rijden van de afslag Amersfoort Noord. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, maar ook per OV zijn wij uitstekend bereikbaar. 

Meer informatie of direct solliciteren? 

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Bel dan gerust even met Inge van Woerkom, HR Manager via 033 205 65 65. Wil je direct solliciteren? Stuur je motivatie en cv dan naar vacature@rvc.nl.