Administratief Medewerker Sales

Offertetrajecten verzorgen voor onze medische software. Dat is wat je doet als Administratief Medewerker Sales. Kunnen wij het opstellen van gedetailleerde, klantspecifieke offertes aan jou overlaten? Dan is de vacature bij RVC iets voor jou!

Over de functie

Als Administratief Medewerker Sales verzorg je de offertetrajecten voor onze medische software. Onze klanten zijn zowel de academische en regionale ziekenhuizen als andere zorginstellingen in Nederland, België en Duitsland. De Accountmanagers leggen het eerste contact waarna in een volgende fase de Sales Consultant bij het traject betrokken wordt. Hebben die gesprekken een positieve uitkomst? Dan ben jij aan zet.

De offertes die je opstelt, zijn gedetailleerd en afgestemd op de specifieke klantwensen. Om de inhoud compleet te maken, werk je nauw samen met de twee Accountmanagers, de Sales Consultant en Commercieel Directeur. Aan jou de uitdaging om van iedereen de benodigde informatie te krijgen! Een besluitvormingstraject in de zorg is vaak lang en de investering is aanzienlijk. De offerte zal daarom regelmatig aangepast worden voor deze akkoord is. Gelukkig heb jij een lange adem en wil jij voor de klant het beste er uit halen. Je werkt aan meerdere trajecten tegelijkertijd. Van offertes voor een compleet nieuwe implementatie tot kleinere opdrachten voor uitbreiding van onze software bij een bestaande klant. Jij houdt het overzicht en verwerkt alle gegevens in Profit, ons CRM-systeem. De opvolging van de offertes ligt nu bij de Accountmanagers. Lijkt het je leuk om in de toekomst meer direct klantcontact te hebben? Dan gaan we daarover graag met je in gesprek. De functie is voor 24 tot 32 uur.

Wie ben jij

Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en met oog voor detail. Je vindt het leuk om ondersteunend én sturend bezig te zijn. Onze klanten zijn veeleisende professionals die jou niet van je stuk brengen. Ook intern weet je de juiste mensen te mobiliseren. Vanzelfsprekend heb je een commerciële mindset en ben je communicatief vaardig.

Op jouw cv staat:

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre.
 • Ervaring met software of ICT in een business-to-business markt is een pre.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Goede beheersing van de Engelse en/of Duitse taal in woord en geschrift is een pre.

Wat bieden wij

Bij RVC zijn we flexibel in onze werktijden. Er wordt veel rekening gehouden met je persoonlijke situatie. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling bij ons voorop. Iedere medewerker volgt jaarlijks een opleiding, cursus of training. Voor de Sales afdeling zijn dat dit jaar bijvoorbeeld de trainingen Offertes schrijven en Effectief Communiceren.

Wie zijn wij?

RVC Medical IT B.V. is een succesvolle, dynamische en snelgroeiende onderneming, die beeldmanagement (‘PACS’) software ontwikkelt voor ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra en diagnostische centra. Het doel van de software is dat artsen, verpleegkundigen en andere medische professionals sneller en efficiënter kunnen werken met betrekking tot beeldopslag, verslaglegging en ziekenhuisbrede inzage van de beelden. Momenteel hebben we vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

RVC ontwikkelt beeldmanagement (‘PACS’) software voor ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra en diagnostische centra. Het doel van deze software is dat artsen, verpleegkundigen en andere medische professionals sneller en efficiënter kunnen werken met betrekking tot beeldopslag, verslaglegging en ziekenhuisbrede inzage van de beelden. Wij zijn gevestigd in Nederland, België en Duitsland. In Nederland zijn we marktleider. Met circa 45 man in Nederland werken wij dagelijks aan een gezamenlijk doel: het leveren van een product met een maatschappelijk belang. Wij zijn trots op dit product en dat merk je! In ons kleine bedrijf hangt een goede sfeer. Saamhorigheid en teamgevoel zijn dan ook belangrijk binnen onze organisatie. 
 

Wat kun je verder van ons verwachten?

 • Salaris tussen de €2200,- en €3000,- euro per maand op fulltime basis, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Een functie voor 24 tot 32 uur
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioensregeling
 • 25 vakantiedagen (op fulltime basis)
 • Een laptop en telefoon van de zaak
 • Een goed inwerktraject bestaande uit diverse introductietrainingen om onze software
 • Clinical Assistant te leren kennen
 • Gezellige borrels en teamuitjes
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan onze RVC-hardloopgroep (inclusief coach en wedstrijden)

Contact informatie

Stuur een motivatie met beknopt CV naar Inge van Woerkom via vacature@rvc.nl

Wil je meer informatie neem dan contact op met Inge van Woerkom,
tel. 033 – 205 65 65.

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.