Technical Test Engineer

Hoe zorg je voor optimaal geteste software in een complexe, medische omgeving? Als Technical Test Engineer bij RVC is het aan jou om die vraag te beantwoorden. Wij dagen je uit!

Over de functie

In de functie van Technical Test Engineer bij RVC houd je je bezig met het testen van medische software die wordt gebruikt binnen verschillende afdelingen van het ziekenhuis. Bij wijzigingen, verbeteringen of uitbreiding van ons product RVC Clinical Assistant test je vooral de back-end. Dit zijn koppelingen met andere applicaties en apparaten én het EPD. Zo kan de arts medisch beeldmateriaal op een efficiënte en veilige manier manier raadplegen en verwerken.

Het testproces begint als er issues worden ontdekt, door onszelf of door klanten. Maar ook door het werken aan een nieuw product binnen onze suite, door marktontwikkelingen of wetswijzigingen. Al deze wijzigingen moeten vroeg op laat worden getest. En daar hebben we jou bij nodig. Jouw uitdaging? Het werken met een zeer complex systeem! Onze productsuite omvat maar liefst 30 verschillende applicaties. Je controleert of koppelingen tussen front- en backend naadloos op elkaar aansluiten en optimaal samenwerken.

Projecten pak je met collega’s van het R&D team op. Ook werk je regelmatig samen met de consultants die verantwoordelijk zijn voor de implementatie bij de klant, bijvoorbeeld om de testaanpak te bespreken. Mochten er in de implementatiefase nog issues naar voren komen dan word jij daar ook bij betrokken.

Onze software is CE-gecertificeerd. De eisen die hieruit voortkomen dienen tevens als richtlijn in het testproces. We werken binnen RVC met de meest moderne technologieën en blijven ons ontwikkelen. Zo investeren we op dit moment volop in testautomatisering, waardoor we in de toekomst in staat zijn de producten sneller op te leveren. Samen met een collega van ons Duitse dochterbedrijf help je mee bij het opzetten, vormgeven en onderhouden van deze nieuwe werkwijze.

Wie ben jij

Je bent gedreven, analytisch en resultaatgericht. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend en maakt graag deel uit van een team. Agile werken is jou niet vreemd.

En je beschikt over:
Minimaal een HBO denkniveau
Minimaal 2-3 jaar werkervaring
Een sterke Windows oriëntatie
Gedegen kennis van automation frameworks zoals Selenium webdriver of Cucumber
Ervaring met bug tracking tools, zoals Jira. Je bent bekend met scripting (VBScripting, batch en/of Powershell), SQL en het liefst ook JSON.

Wat bieden wij

Jij kunt met jouw werk echt verschil maken. De software waar je aan werkt wordt namelijk gebruikt in 7 van de 8 academische ziekenhuizen in Nederland. Dit maakt ons marktleider binnen onze branche. Ook bieden we jou een zelfstandige en afwisselende functie binnen een gezellig en professioneel team. Bij RVC zijn we flexibel in onze werktijden en ook thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling bij ons voorop. Iedere medewerker volgt jaarlijks bij RVC een opleiding, cursus of training.

Wie zijn wij?

RVC ontwikkelt beeldmanagement (‘PACS’) software voor ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra en diagnostische centra. Het doel van deze software is dat artsen, verpleegkundigen en andere medische professionals sneller en efficiënter kunnen werken met betrekking tot beeldopslag, verslaglegging en ziekenhuisbrede inzage van de beelden. Wij zijn gevestigd in Nederland, België en Duitsland. In Nederland zijn we marktleider met onze software. Wij zijn gevestigd in Amersfoort.

Met circa 45 man in Nederland werken wij dagelijks aan een gezamenlijk doel: het leveren van een product met een maatschappelijk belang. Wij zijn trots op dit product en dat merk je! In ons kleine bedrijf hangt een goede sfeer. Saamhorigheid en teamgevoel zijn dan ook belangrijk binnen onze organisatie. Ook wordt er veel rekening gehouden met je persoonlijke situatie. 

Wat kun je verder van ons verwachten>

Salaris tussen de €2.750,- en €5.500,- per maand op fulltime basis, afhankelijk van kennis en ervaring

Een fulltime functie, 32 uur is bespreekbaar
Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen (op fulltime basis)
Laptop en telefoon van de zaak
Gezellige borrels en teamuitjes
Mogelijkheid om deel te nemen aan de RVC-hardloopgroep inclusief coach en deelname aan wedstrijden.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken en een assessment.

Contact informatie

Stuur een motivatie met beknopt CV naar Inge van Woerkom via vacature@rvc.nl

Wil je meer informatie neem dan contact op met Inge van Woerkom,
tel. 033-205 6565

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.