Op de hoogte blijven?
Volg ons op LinkedIn

Technisch consultant

Ben jij de technisch consultant die ons Consultancyteam komt versterken.

Over de functie

Als Technisch Consultant ben je verantwoordelijk voor de technische inrichting en installatie van onze software bij ziekenhuizen en ZBC’s. Je bent gesprekspartner voor de IT-specialisten van het ziekenhuis en configureert de benodigde koppelingen met beeldapparatuur. Naast deze projectwerkzaamheden, bied je (roulerend) 2e lijns ondersteuning aan onze klanten en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van het team en RVC.

Wie ben jij

Je hebt een opleiding afgerond op minimaal MBO niveau 4 in een relevante studierichting (bijvoorbeeld informatica of systeembeheer) of hebt ruime ervaring als systeembeheer in een Windowsomgeving. Je bent MCITP of MCSA gecertificeerd en bent klaar om de switch te maken van systeembeheer naar consultancy. Je bent service- en klantgericht en communicatief vaardig. Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen en hebt kennis van het installeren en inrichten van een client-serverapplicatie.

Wat bieden wij

Wij bieden een zelfstandige, afwisselende functie binnen een enthousiast en professioneel team, met veel ruimte voor persoonlijk en vakmatige ontwikkeling. Met daarnaast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een telefoon, laptop, pensioenregeling en een resultaatafhankelijke eindejaarsuitkering.

Wie zijn wij?

RVC is een succesvolle, dynamische en snelgroeiende onderneming en marktleider in ons segment. We ontwikkelen beeldmanagement (‘PACS’) software ontwikkelt voor en implementeren deze bij ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra en diagnostische centra. Met onze software kunnen artsen, verpleegkundigen en andere medische professionals sneller en efficiënter werken met beeldopslag, verslaglegging en ziekenhuisbrede inzage van de beelden.

Procedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken, een assessment en een arbeidsvoorwaardengesprek. Het eerste gesprek is gericht op het toetsen van je persoonlijkheid en ambitie en de aansluiting daarvan met de cultuur en doelstellingen van RVC. Dit gesprek wordt gevoerd met de afdelingsmanager. Het tweede gesprek richt zich meer op de details van de vacature en wordt uitgevoerd door twee collega’s. Het assessment richt is op het toetsen van werk- en denkniveau (richtlijn is HBO). Tot slot vindt een arbeidsvoorwaardengesprek plaats.

Contact informatie

Stuur een motivatie met beknopt CV naar Inge van Woerkom via vacature@rvc.nl

Wil je meer informatie neem dan contact op met Inge van Woerkom,
tel. 033-205 65 65

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.